JODU_123113_2015.05.09_Schoenmakers, Aad_uitgewerkt jpg

Door oprechte aandacht en door aan te sluiten bij jouw behoefte leggen we samen de focus op de gewenste toekomst. Ik ben een beeld-denker en ben creatief en flexibel in het toepassen van verschillende werkvormen. Steeds als het lukt om stapjes verder te komen, geeft mij dat enorm veel voldoening.

 

Ik combineer mijn praktijk MENSenWERK COACHING met mijn part-time werk als Procurement Engineer bij Philips Healthcare.

Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven waarbij mijn focus is verschoven van technische functies naar functies op het terrein van relatiemanagement en inkoop. Daarnaast ben ik steeds actiever bezig met het coachen van collega’s op de werkvloer.

Ik ben vertrouwenspersoon bij Philips Healthcare Nederland en ik ben gedurende enige jaren mentor geweest in het Cross Mentor programma van Oppertunity in Bedrijf om de perspectieven van vrouwen op weg naar de top van het bedrijfsleven te verbeteren.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO en ik werk volgens de ethische gedragscode van deze beroepsvereniging.

 

Ik ben getrouwd en we hebben 3 volwassen kinderen.

Ik ben geboren en getogen in Schiedam, heb vervolgens gestudeerd in Delft en na een kleine 5 jaar Heerlen zijn we in Waalre, vlakbij Eindhoven, komen wonen. Hier wonen we nu geheel naar onze zin alweer ruim 25 jaar.

In mijn vrije tijd ben ik enthousiast fotograaf. Dit geeft mij veel ideeën om met beelden te werken in het coachproces en om ook daar mijn creatieve kant in te zetten.